War Heritage Institute

Livestream Hangar x Jubelpark voor het Belgian Music Fund

Op woensdag 8 juli vanaf 18u00 wordt een twee uur durende DJ set van kunstenares “Luna Semara” op de arcades van het Jubelpark op sociale media uitgezonden!

Festivals werden uitgesteld, tournees afgelast, albumopnames onderbroken, enz. Zoals de hele culturele sector in België werd en wordt de muziekwereld eveneens sterk door de sanitaire crisis getroffen. De impact op artiesten is nog moeilijk in te schatten, maar het lijdt geen twijfel dat die niet min zal zijn, vooral voor beginnende muzikanten. Hangar blijft live DJ sets verspreiden om geld in te zamelen voor verenigingen die door de coronapandemie in geldnood kwamen.

Het fonds doet dus een oproep tot solidariteit en gulheid door middel van zijn platform. Een mooie gelegenheid om de gedachten te verzetten én ook de muzikale sector te steunen door een gift te doen.

Dit initiatief van Hangar, in samenwerking met het War Heritage Institute, wenst het Belgian Music Fund te steunen in de hulp die het aan artiesten in moeilijkheden brengt, een initiatief ontwikkeld door PlayRight+ en Sabam for Culture in samenwerking met FACIR en GALM.


Praktische info

Plaats – bij u thuis

Wanneer – woensdag 8 juli (18u00 – 20u00)

Programma – twee uur durende DJ set van Luna Semara (www.facebook.com/luna.semara/)

Live te bekijken

o War Heritage Institute - www.facebook.com/WarHeritage/

o Hangar – www.facebook.com/hangarbe/

Meer info over de acties van het Belgian Music Fund / Hoe een gift doen?

o Belgian Music Fund – www.belgianmusicfund.be